Meslek Yüksekokulumuz Su Ürünleri Programı Akademik Personeli Prof. Dr. Erdinç ŞAHİNÖZ, Doç.Dr. Zafer DOĞU ve Öğr.Gör. Ömer Sait KILIÇ Birecik ve Karkamış ilçelerindeki Balık Yetiştiriciliği Tesislerini Ziyaret Etti. İşletme yetkililerinden bilgi alındı.

Karkamış baraj gölündeki Off-Shore kafes sistemleri ve alternatif balık yetiştiriciliği türleri ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

İşletme yetkililerinin talebi üzerine ilerleyen günlerde tüm işletmelerin katılımıyla İstişare Toplantısı yapılması kararlaştırıldı.

BOLOGNA

(HRÜ ANA SANTRAL)