Meslek Yüksekokulumuz Su Ürünleri Programı Akademik Personeli Prof. Dr. Erdinç ŞAHİNÖZ, Doç.Dr. Zafer DOĞU ve Öğr.Gör. Ömer Sait KILIÇ Birecik Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü Su Ürünleri Birimine Çalışma Ziyaretinde bulundu.

Su Ürünleri Birim Sorumlusu Su Ürünleri Yük. Müh. Oğuzhan KUZUCU ile Karkamış baraj gölü havzasındaki balık çiftlikleri, alternatif balık türleri yetiştiriciliği ve balık hastalıkları konusunda fikir alış-verişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında "Sürdürülebilir Su Ürünleri Üretimi Projesi" kapsamında kurulan Su Ürünleri Hastalık Laboratuarı gezilerek ilerleyen zamanlarda ortak çalışmalar yapılması konusunda görüş bildirildi.

Ayrıca Su Ürünleri İşletmelerinin talebi doğrultusunda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Bozova MYO önderliğinde Su Ürünleri Üretimi ile ilgili İstişare Toplantısı yapılmasına karar verildi.

BOLOGNA

(HRÜ ANA SANTRAL)